PRODUK FEATURED

Babagan kita

Fujian Snowman Co., Ltd. didegaké ing Maret, 2000 lan umum-kadhaptar ing Bursa Saham Shenzhen ing Desember, 2011 (Kode saham: 002639). Snowman, minangka perusahaan berteknologi tinggi kanthi teknologi kompresor minangka inti, khusus ing pangembangan, desain, manufaktur, penjualan, instalasi lan layanan sawise dodolan unit pendinginan industri & komersial lan unit panyimpenan kadhemen uga paket lengkap sistem pendinginan lan es. nggawe sistem.

Berkantor pusat ing Distrik Industri Fujian Fuzhou Binhai, SNOWMAN nduwe rong Taman Industri: Taman Industri Binhai lan Taman Industri Liren. Ing endi, fase 1 Taman Industri Binhai kalebu luwih saka 80 hektar, dene Taman Industri Liren diadegake, luwih saka 156 hektar. Tahap kaping 3, Taman Industri Guhuai, disiapake, bakal nutupi luwih saka 3000 hektar.

AREA APLIKASI

PAWARTA KUNJUNGAN PELANGGAN

Iki sawetara warta anyar saka perusahaan kita .Kita bakal nganyari sawetara warta perusahaan, artikel industri, lan artikel mutakhir ing modul iki saka wektu kanggo wektu ...We are seneng nuduhake kategori iki karo sampeyan, muga-muga sampeyan seneng.